Díjnyertes platformok és szolgáltatások

StockBrokers.com 2022: 1. hely – Professzionális kereskedés

1. hely: Professzionális kereskedés
1. hely: Befektetési kínálat

Benzinga díj

Lifetime Achievement,
A legjobb demószámlás kereskedési platform

Az Interactive Brokers lett a legjobb online bróker... újra, a Barron's 2023-as felmérése szerint

1. hely: Legjobb online bróker
5/5 csillag

Investopedia 2022 díj – összesített minősítés

Összesített értékelés:
5 / 4,6 csillag

BrokerChooser 2023 díj – Legjobb Online Bróker

Legjobb Online Bróker

Alacsony költségek

Kereskedjen a legalacsonyabb
költségek mellett1

 • Alacsony jutalékok extra felár, kereskedési jegyek után felszámított díj, platformhasználati díj és egyenlegminimum nélkül.
 • Az IBKR BestXTM fejlett kereskedési technológiákat tartalmazó csomagajánlat, amelynek segítségével ügyfeleink minimális piaci hatás mellett élvezhetik a legjobb végrehajtást és a maximális árjavulást.
 • A befektetési hitelkamatok akár 49%-kal alacsonyabbak az iparági átlaghoz képest.3
Tudjon meg többet

Lehetőségek szerte a világban


Fektessen be részvényekbe, opciós és határidős ügyletekbe, kötvényekbe, alapokba, ETF-ekbe és CFD-kbe egyetlen egységes platformon. Számlájára akár 10 különböző devizában teljesíthet utalást (HUF, EUR, USD, GBP, CZK, DKK, NOK, PLN, SEK, CHF), és akár 27 különböző devizában denominált eszközökkel kereskedhet. Férjen hozzá piaci adatokhoz a nap 24 órájában, heti hat napon át. Számlájára több devizában indíthat utalást, és különféle devizákban denominált eszközökkel kereskedhet. Férjen hozzá piaci adatokhoz a nap 24 órájában, heti hat napon át.

150

tőzsde

33

ország

10

feltölthető deviza*


Globális piacok

*Az elérhető devizák az egyes Interactive Brokers leányvállalatok esetében eltérőek.

Az ábra kizárólag szemléltetés célját szolgálja, befektetési döntések meghozatalakor ne hagyatkozzon az abban foglaltakra.

Térképen megjelölt helyszínek
Helyi idő: Nyitva Zárva

mssage123

A legmodernebb technológia

Hatékony kereskedési platformok,
amelyekkel elérheti a céljait

Kereskedési platformok

Mobil-, webes és asztali verzióban is elérhető díjnyertes platformjaink a kezdő és haladó befektetők számára egyaránt ideálisak.

Kutatások, piaci kommentárok és hírek

Fedezzen fel új befektetési lehetőségeket több, mint 200 ingyenes és prémium kutatási, piaci kommentár- és hírszolgáltatónk segítségével.

Ingyenes kereskedési eszközök

Fedezze fel a piaci lehetőségeket, elemezze az eredményeket, kezelje számláját és hozza meg a legjobb döntéseket ingyenes kereskedési eszközeinkkel.

Megbízástípusok és algoritmusok

Kereskedési stratégiája megvalósításához 100-nál is több megbízástípus közül választhat – a limitáras megbízástól a komplex kereskedési algoritmusokig.

Teljes körű jelentéstétel

Tőzsdei megbízások valós idejű jóváhagyása, befektetési hitelre vonatkozó információk, tranzakciós költségek elemzése, kifinomult portfólióelemzési módszerek és még sok más.

Egy brókercég, amelyben megbízhat

Ha pénzét brókercégre bízza, meg kell bizonyosodnia arról, hogy a brókercég stabilitása nem csupán kedvező időszakokban, hanem recesszió idején is garantált. Erős tőkepozíciónk, konzervatív mérlegünk és automatizált kockázatellenőrzési mechanizmusaink megakadályozzák, hogy az IBKR-t és ügyfeleinket súlyos kereskedési veszteségek érhessék.

IBKR

NASDAQ-on jegyzett

13,3 Mrd USD

Saját tőke*

74,6%

Magántulajdon aránya*

9,4 Mrd USD

Szavatolótőke*

2,43M

Ügyfélszámla*

1,91M

Bevétellel járó tranzakciók napi átlaga*


IBKR-védelem
IBKR: egy brókercég, amelyben megbízhat

* Interactive Brokers Group és leányvállalatai. Bővebb információért nézze meg az Investors Relations - Earnings Release menüpontot.

1. lépés

Töltse ki a számlanyitási kérelmet

Csak néhány percet vesz igénybe

2. lépés

Töltse fel a számláját

Kapcsolja össze bankszámlájával vagy
hozza át meglévő számláját

3. lépés

Kezdje el a kereskedést

Helyezze új alapokra
befektetéseit

 1. Nagyobb (6 000 GBP-t / 6 000 EUR-t meghaladó) kötések esetén a költség a kötésérték 0,05%-a.
 2. A legalacsonyabb költséggel működő bróker a StockBrokers.com 2023-es online bróker felmérése szerint: Olvassa el a teljes cikket Online Broker Reviews, 2023. május 18. "Mivel az Interactive Brokers elsődleges ügyfelei professzionális kereskedők és intézményi befektetők (pl. fedezeti alapok), kulcsfontosságú, hogy a cég a lehető legalacsonyabb jutalékokat alkalmazza. Szigorú értékelésünk szerint kétségtelen, hogy az Interactive Brokers teljesíti ezt a követelményt."
 3. Bizonyos korlátozások mellett. USD befektetési hitel egyenlegek éves kamatlába (APR) 2023. december 5. napján. A befektetési hitelek után felszámított kamatot a weboldalon feltüntetett egyes kamatsávokhoz tartozó megfelelő kamatláb alkalmazásával számítjuk ki. Tudjon meg többet a befektetési hitelkamatokról.
 4. További részletekért kattintson ide.
  Az alacsonyabb befektetési költségek összességében magasabb befektetési megtérülést eredményeznek, ugyanakkor az alacsonyabb költségek nem feltétlenül garantálják a befektetés nyereségességét.
 5. A részletekért látogasson el az ibkr.com/compare oldalra.
 6. Az elérhető devizák az egyes Interactive Brokers leányvállalatok esetében eltérőek.
 7. Interactive Brokers Group és leányvállalatai. Bővebb információkért kattintson ide, és nézze meg az Investors Relations – Earnings Release menüpontot.
 8. A Standard & Poor's minősítése az Interactive Brokers LLC-ről. Jelentés megtekintése